Privacybeleid - Sidon Water

Calle Pardela 2, B6 P1 BD, 35660 Corralejo, Las Palmas, Corralejo, Spain

Privacybeleid

Bedrijfsinfo

Sidon Water LLC- 11777 Bernardo Plaza Ct. Suite 208, San Diego, CA 92128
Sidon Water Europe.- 18 North Street, Glenrothes, Fife KY7 5NA, GB

Toewijding aan privacy

We doen er alles aan om uw privacy te beschermen. Dit privacybeleid legt uit hoe we persoonlijke gegevens over u verzamelen, opslaan en gebruiken wanneer u onze website (www.sidonwater.com) bezoekt, een account bij ons opent en wanneer we verkoop- en marketingcampagnes uitvoeren. Lees dit beleid zorgvuldig door voordat u onze site gebruikt of een account bij ons opent.

Op uw gebruik van onze Site zijn onze Gebruiksvoorwaarden van toepassing, samen met eventuele specifieke voorwaarden die op afzonderlijke pagina’s binnen de Site worden uiteengezet (“Voorwaarden”). U dient deze Voorwaarden zorgvuldig te lezen, door onze Site te bezoeken gaat u akkoord met deze Voorwaarden.

Welke persoonlijke gegevens verzamelen we en waarom?

We verzamelen persoonlijke gegevens, zoals je naam, bedrijfsadres, telefoonnummer, e-mailadres en informatie over je sociale media-account. Als u contact met ons opneemt, verzamelen we ook uw persoonlijke gegevens en bewaren we een verslag van die correspondentie.

We verzamelen deze informatie om de volgende redenen:

  • Om je als nieuwe klant te registreren, je account in te stellen en te beheren. Het is noodzakelijk voor ons om deze informatie te verzamelen voor de uitvoering van een contract met u, om te voldoen aan een wettelijke verplichting en voor onze legitieme belangen.
  • Voor algemene communicatie over je bestelling of installatie.
  • Om ervoor te zorgen dat je relevante marketing en aanbiedingen ontvangt, waaronder uitnodigingen voor webinars en uitnodigingen om ons te bezoeken op beurzen.
  • Kansen voor klanten identificeren met betrekking tot onze verkoop- en marketingcampagnes.
  • Marketingcommunicatie versturen en e-mailcampagnes voeren
  • Betalingen en facturering veilig beheren.
  • Informatie over service na verkoop en klantenservice
  • Om u op de hoogte te houden van onze nieuwste productinformatie en onderzoeksontwikkelingen.

Behandelde verwerkingsactiviteiten:

Deze Privacyverklaring is van toepassing op de verwerking van Persoonsgegevens die door ons worden verzameld wanneer u

  • onze websites bezoekt waarop deze Privacyverklaring wordt weergegeven of waarnaar een koppeling wordt opgenomen.
  • onze officiële social media-pagina’s bezoekt.
  • onze kantoren bezoekt.
  • communicatie van ons ontvangt, waaronder e-mails, telefoongesprekken, sms’jes of faxen.
  • je je registreert voor, deelneemt aan en/of anderszins deelneemt aan onze evenementen of webinars.

Hoe komen we aan uw informatie?

Rechtstreeks:

  • Bezoek onze stand op een beurs of tentoonstelling.
  • Online aanvraag via onze website.
  • Vragen via e-mail.
  • Als je je registreert voor een online evenement of webinar.
  • Via openbare databanken, directe websitebronnen en professionele platforms zoals LinkedIn.

Indirect:

We verzamelen ook informatie over u uit andere bronnen en hebben een aantal vertrouwde partners waarmee we samenwerken en waarmee we persoonlijke en zakelijke gegevens inkopen. We doen dit om onze gegevens bij te werken en uit te breiden, nieuwe klanten te identificeren en meer specifieke e-mail- en marketingcampagnes te maken. We verzamelen deze gegevens uit de volgende bronnen:

  • Trusted Third Party providers en data brokers van zakelijke contactgegevens, waaronder postadressen, telefoonnummers, websiteadressen, social media profielen, LinkedIn URL’s.

Uw voorkeuren voor e-mail- en SMS-marketingcommunicatie

Als wij uw Persoonsgegevens verwerken om u marketingcommunicatie te sturen, kunt u uw ontvangst van marketing- en niet-transactionele communicatie van ons beheren door te klikken op de link “uitschrijven” onderaan onze marketinge-mails.

Houd er rekening mee dat u door u af te melden voor marketingcommunicatie niet wordt uitgesloten van het ontvangen van belangrijke zakelijke communicatie met betrekking tot uw huidige relatie met ons, zoals communicatie over uw abonnementen of inschrijvingen voor evenementen, serviceaankondigingen of beveiligingsinformatie.

Met wie delen we uw gegevens?

Wij kunnen uw persoonlijke gegevens aan anderen doorgeven in de volgende omstandigheden en/of voor de volgende doeleinden:

  • Derden, wanneer we daartoe verplicht worden door de rechtbank of om te voldoen aan andere wettelijke, statutaire en/of regelgevende verplichtingen, waaronder boekhoudkundige en fiscale vereisten.
  • Politie en wetshandhavingsinstanties of andere bevoegde organen om misdrijven te voorkomen en/of op te sporen.
  • Kredietreferentiebureaus.
  • Koeriers, als we apparatuur rechtstreeks naar u verzenden.
  • Strategische partners, als we niet rechtstreeks met u samenwerken.
  • We delen je gegevens niet met derden voor marketingdoeleinden.

Hoe lang bewaren we uw persoonlijke gegevens?

Wanneer we je persoonlijke gegevens verzamelen of verwerken, bewaren we deze alleen zolang als nodig is voor het doel waarvoor ze zijn verzameld.

Als u naar onze diensten informeert, maar er niet mee doorgaat, bewaren we uw persoonlijke gegevens 60 maanden vanaf het laatste contact, voordat we ze definitief verwijderen.

Hoe beschermen we uw persoonlijke gegevens?

We nemen voorzorgsmaatregelen om je informatie te beschermen. Wanneer je gevoelige informatie via de website verstuurt, wordt je informatie zowel online als offline beschermd.

Overal waar we gevoelige informatie verzamelen (zoals creditcardgegevens), wordt deze informatie gecodeerd en op een veilige manier naar ons verzonden. U kunt dit controleren door te zoeken naar een gesloten slotpictogram onder aan uw webbrowser of door te zoeken naar “https” aan het begin van het adres van de webpagina.

Hoewel we encryptie gebruiken om gevoelige informatie die online wordt verzonden te beschermen, beschermen we je informatie ook offline. Alleen werknemers die de informatie nodig hebben om een specifieke taak uit te voeren (bijvoorbeeld facturering of klantenservice) krijgen toegang tot persoonlijk identificeerbare informatie. De computers/servers waarop we persoonlijk identificeerbare informatie opslaan, bevinden zich in een beveiligde omgeving.

Wat zijn uw rechten?

U hebt bepaalde rechten met betrekking tot uw Persoonsgegevens, onderhevig aan de lokale wetgeving inzake gegevensbescherming. Afhankelijk van de toepasselijke wetgeving en in het bijzonder als u zich in de EER bevindt, kunnen deze rechten het volgende omvatten:

  • Om toegang te krijgen tot uw Persoonlijke Gegevens die door ons worden bewaard (recht op toegang);
  • Om onjuiste Persoonsgegevens te rectificeren en, rekening houdend met het doel van de verwerking van de Persoonsgegevens, ervoor te zorgen dat deze volledig zijn (recht op rectificatie).
  • Om uw Persoonsgegevens te wissen/verwijderen, voor zover toegestaan door de toepasselijke wetgeving inzake gegevensbescherming (recht op wissen; recht om vergeten te worden).
  • Om onze verwerking van uw Persoonsgegevens te beperken, voor zover dit wettelijk is toegestaan (recht op beperking van de verwerking).
  • Om uw Persoonsgegevens over te dragen aan een andere verwerkingsverantwoordelijke, voor zover mogelijk (recht op gegevensoverdraagbaarheid).
  • Om bezwaar te maken tegen elke verwerking van uw Persoonsgegevens die wordt uitgevoerd op basis van onze legitieme belangen (recht op bezwaar). Wanneer wij uw Persoonsgegevens verwerken voor direct marketing doeleinden of deze delen met derden voor hun eigen direct marketing doeleinden, kunt u te allen tijde gebruik maken van uw recht om bezwaar te maken tegen een dergelijke verwerking zonder dat u een specifieke reden hoeft op te geven voor een dergelijk bezwaar.
  • Niet te worden onderworpen aan een beslissing die uitsluitend is gebaseerd op geautomatiseerde verwerking, waaronder profilering, die rechtsgevolgen heeft (“geautomatiseerde besluitvorming”). Geautomatiseerde besluitvorming vindt momenteel niet plaats op onze websites of in onze diensten.
  • Voor zover wij het verzamelen, verwerken en delen van uw Persoonsgegevens baseren op uw toestemming, kunt u uw toestemming te allen tijde intrekken, zonder dat dit van invloed is op de rechtmatigheid van de verwerking op basis van deze toestemming voordat deze werd ingetrokken.

Als je een inwoner van Californië bent, jonger dan 18 jaar en je je bij ons hebt geregistreerd voor een account, kun je ons vragen om inhoud of informatie die je op onze websites hebt geplaatst, te verwijderen. Houd er rekening mee dat uw verzoek geen volledige of complete verwijdering van de inhoud of informatie garandeert, omdat een deel van uw inhoud bijvoorbeeld opnieuw kan zijn geplaatst door een andere bezoeker van onze websites.

Hoe kunt u uw rechten uitoefenen?

Om uw rechten uit te oefenen, kunt u contact met ons opnemen via de informatie in het gedeelte “Contact met ons opnemen” hieronder.

We proberen binnen een maand op alle legitieme verzoeken te reageren en zullen contact met u opnemen als we aanvullende informatie van u nodig hebben om uw verzoek te kunnen honoreren.

Kinderen

Onze websites zijn niet gericht op kinderen. Wij verzamelen niet bewust Persoonsgegevens van kinderen jonger dan 16 jaar. Als u een ouder of voogd bent en ervan overtuigd bent dat uw kind ons Persoonsgegevens heeft verstrekt zonder uw toestemming, neem dan contact met ons op via de informatie in het gedeelte “Contact met ons opnemen” hieronder, waarna wij stappen zullen ondernemen om dergelijke Persoonsgegevens uit onze systemen te verwijderen.

Internationale overdracht van persoonsgegevens

Uw Persoonlijke Gegevens kunnen worden verzameld, overgedragen of gedeeld tussen onze kantoren in de VS en het VK.

Daarom kunnen uw Persoonsgegevens buiten uw rechtsgebied worden verwerkt, en in landen die niet zijn onderworpen aan een adequaatheidsbesluit van de Europese Commissie of uw lokale wetgever en/of toezichthouder, en die mogelijk niet hetzelfde niveau van gegevensbescherming bieden als uw rechtsgebied, zoals de EER. Wij zorgen ervoor dat de ontvanger van uw Persoonsgegevens een adequaat beschermingsniveau biedt, en als u niet tevreden bent met deze regeling zullen wij uw gegevens op verzoek onmiddellijk verwijderen bij het betreffende buitenlandse kantoor.

Wijzigingen in deze privacyverklaring

We zullen deze Privacyverklaring van tijd tot tijd bijwerken om wijzigingen in onze praktijken, technologieën, wettelijke vereisten en andere factoren weer te geven. Als we dat doen, zullen we de “ingangsdatum” bovenaan deze Privacyverklaring bijwerken.

We raden u aan deze Privacyverklaring regelmatig door te nemen om op de hoogte te blijven van onze verzameling, verwerking en uitwisseling van uw Persoonlijke Gegevens.

Contact met ons opnemen

Om uw rechten met betrekking tot uw Persoonsgegevens uit te oefenen, of als u vragen hebt over deze Privacyverklaring of onze privacypraktijken, kunt u contact met ons opnemen:

Sidon Water LLC – 11777 Bernardo Plaza Ct. Suite 208, San Diego, CA 92128. Tel.858-324-2700 or, via email at info@sidonwater.com
Sidon Water Ltd – 18 North Street, Glenrothes, Fife, KY7 5NA, Great Britain. Tel +44(0)131 210 0096 or, via email at infoeurope@sidonwater.com

Andere belangrijke informatie

We werken graag met u samen om een eerlijke oplossing te vinden voor elke klacht of bezorgdheid over privacy. Als u echter van mening bent dat we u niet hebben kunnen helpen met uw klacht of probleem en u bevindt zich in de EER, dan hebt u het recht om een klacht in te dienen bij de Information Commissioner www.ico.org.uk.

Scroll naar boven

Language Select

Please choose your language: